måndag 5 november 2007

Dikt och förbannad lögn

Forsen, utan att själv vara medveten om det, besannar ju med nedanstående inlägg precis allt jag har varnat er för. Pretentiös, skitsnackare och gylf är ord som jag allt som oftast får slänga mig med i mina försök att beskriva denna oseriösa "politiker", vars enda uppgift verkar bestå i att spela pingis med fjärdeklassare, äta absurda mängder vetelängder och sitta centralt i fikarummen på gymnasieskolor och stöta på storbystade artonåriga blondiner.

Ett ganska vanligt förekommande scenario brukar vara följande:

Klass 7A har precis avslutat dagens första lektion och ser fram emot en trevlig håltimme innan det är dags för träslöjd med CP-Ivar. När de kommer ner till sina skåp sitter det en kille, dubbelt så stor som alla andra, på en stol vid deras skåp med sina leriga kängor kaxigt uppslängda på bordet. Han är klädd i en stickad Wu-Tang-Klan mössa, en alldeles för tajt "fuck you, I'm thirteen" t-shirt och jeans med häng. För att smälta in har han varit tvungen att panikraka sig vilket ändå har resulterat i grova tofsar med skägg lite här och var. Han nickar åt samtliga som går förbi genom att lyfta hakan i luften och titta kaxigt på dem. Allas ögon tåras av ansträngningen att undvika hans blick.

Niklas (13) och hans kompis Jens (13) försvinner ner till pingisbordet för att delta i rundpingisen. Högljudda skrik och rop från en mansröst hörs redan i trappan på vägen ner. JAAAA!!!! TA DEN DIN LILLE SKIT!!!

Killen med Wu-Tang-Klan mössan knuffar de stackars sjundeklassarna framför sig och fetsmashar in bollarna för att vinna. AV MED TRÖJAN!! AV MED TRÖJAN, NU SKA DU NASSAS DIN LILLE JÄVEL, skriker han varpå han istället för att slå bollen i ryggen, vilket är sedligt, helt sonika kastar sitt stenhårda träracket i ryggen på den lille killen.

När ingen sen vill spela fortsätter han att ockupera pingisbordet genom att med en handfull bollar stå och smasha på alla som vågar sig in.

Han fortsätter sen bort mot matsalen där han, huvudet längre än alla andra, tränger sig först i kö för att roffa åt sig av pannkakorna eftersom "det är så jävla gott med pannkakor". Sen sätter han sig ner vid lite gymnasietjejer och försöker verka cool genom att fälla femteklassarna när de går förbi och efter detta skratta högt med alldeles för mycket pannkakor i munnen.

Hur han på något sätt kan legitimera detta för sina överordnade är för mig ett mysterium.

Inga kommentarer: